CEPAT! Tawaran Ini Sehingga 31 Jan Sahaja

Testimonial

Review Saya Mengenai Panduan Raja Dropship Shopee

Ingat bahawa anda akan dimasukkan ke dalam group support Facebook yang Interaktif oleh Seorang Dropshipper Shopee yang Aktif. 

Ini bermaksud bahawa anda boleh bertanya secara terus kepada pakar dan juga anda akan bersama dengan sekumpulan orang yang mempunyai tujuan yang sama yang boleh membantu anda sekiranya anda stuck kat mana-mana steps.

CEPAT! Tawaran Ini Terhad

Maklumat Lengkap Panduan Raja Dropship Shopee oleh Tuan Alfa Fred

Panduan Raja Dropship Shopee: Penulis, Modul & Bonus

Adakah Anda berminat nak memulakan bisnes di Shopee tapi tak tahu nak jual apa, tak ada banyak bajet nak beli produk READY STOK untuk di jual kembali di Shopee. Atau anda nak TEST PRODUK yang laku dijual sebelum anda membeli STOK untuk disimpan dan dijual. Apa yang anda perlukan sebenarnya adalah suatu ILMU yang LENGKAP seperti Panduan Raja Dropship Shopee ini yang berbaloi untuk didapatkan.

Panduan ini menawarkan suatu Pakej Lengkap seolah-olah anda menerima COACHING secara terus daripada seorang yang sudah berjaya menjana pendapatan sehingga 5 angka.

Apa yang membezakan ini dengan panduan lain adalah, ianya dalam bentuk VIDEO dan Group Support yang aktif membolehkan anda dapat bertindak terus selepas menonton video.

Apa Sebenarnya Itu Panduan Raja Dropship Shopee?

Panduan Raja Dropship Shopee adalah satu e-Course yang mendedahkan 7 Rahsia Dan Kunci Utama Dalam Menghasilkan Income lumayan Di Shopee.  Panduan ini dihasilkan dengan memikirkan golongan yang mahu menjana pendapatan tambahan tetapi pada masa yang sama 

  • Tiada atau kurang modal untuk dapatkan stok banyak
  • Tiada banyak masa nak bungkus barang & pos barang
  • Tiada tempat khas untuk simpan stok barang
  • Tidak mahu ganggu masa kerja atau perkara anda yang lain
  • Anda Mahukan waktu kerja yang lebih fleksible

Mengenai Penulis: Tuan Alfa Fred

Berpeluang duduk minum kopi dengan tuan Alfa Fred sebelum pelancaran Panduan Raja Dropship Shopee

Brader ni adalah tuan Alfa Fred, yang berasal dari kawasan 'pergunungan' Sabah iaitu di Ranau. Lebih kurang 2 jam jauhnya dari Kota Kinabalu.  

Disebabkan faktor tempat tinggal dan lokasi yang agak jauh dari "tempat-tempat borong" dan juga faktor pengeposan.. maka pilihan yang terbaik buat beliau ialah menggunakan kaedah " Dropship ".

Semua orang sedia maklum yang bila kita buat dropship, untung tak banyak sangat tetapi method tuan Alfa dengan dropship ni adalah dengan menggunakan Dropship Method.  

Tapi caranya adalah dengan main 'KUANTITI', dan dalam bulan pertama sahaja beliau berjaya menjana untung bersih RM800 dan kini pendapatan beliau dah mencecah 5 Angka Sebulan. Untuk Panduan Raja Dropship Shopee ini, beliau mengongsikan bagaimana beliau buat 5 Angka di Shopee walaupun 80% pakai method DROPSHIP sahaja.


Apa Yang Bakal Anda Dapat?

VIDEO TUTORIAL STEP BY STEP (Bernilai RM1200)

Tapi caranya adalah dengan main 'KUANTITI', dan dalam bulan pertama sahaja beliau berjaya menjana untung bersih RM800 dan kini pendapatan beliau dah mencecah 5 Angka Sebulan. Untuk Panduan Raja Dropship Shopee ini, beliau mengongsikan bagaimana beliau buat 5 Angka di Shopee walaupun 80% pakai method DROPSHIP sahaja.

 

VIDEO TUTORIAL STEP BY STEP (Bernilai RM1200)

Tapi caranya adalah dengan main 'KUANTITI', dan dalam bulan pertama sahaja beliau berjaya menjana untung bersih RM800 dan kini pendapatan beliau dah mencecah 5 Angka Sebulan. Untuk Panduan Raja Dropship Shopee ini, beliau mengongsikan bagaimana beliau buat 5 Angka di Shopee walaupun 80% pakai method DROPSHIP sahaja.

 

SENARAI TOP SUPPLIER DROPSHIP TEMPATAN (Bernilai RM800) 

Ini antara sebab utama kenapa anda patut dapatkan, siapa nak bagi senarai lubuk dimana anda boleh order dan biarkan mereka tolong poskan untuk anda? Anda hanya perlu berada di depan laptop atau guna smartphone untuk monitor sales. selebihnya biar pihak supplier yang uruskan. Boleh lah anda sambung buat kerja anda yang lain. Kami bagi senarai supplier yang aktif dan up to date!

 

PREMIUM GROUP SUPPORT (Bernilai RM3000 setahun)

Anda tidak faham atau nak bertanya sebarang soalan? Jangan risau, kami sediakan Facebook group khas buat anda yang nak bertanya apa-apa soalan. Disini juga kami akan kongsikan info-info tambahan yang orang luar tak ramai tahu!

 

VIDEO UPDATE PERCUMA (Bernilai RM800 setahun)

Buat masa ini ada 20+ video tutorial kesemuanya, dan akan ditambah dari masa ke semasa, sebagai pembeli akan dapat update video seterusnya secara PERCUMA! Jadi jangan risau sekiranya terdapat sebarang perubahan yang berlaku pada shopee, kami juga akan maklumkan kepada anda.

Ada BONUS Pembelian?

Sebenarnya Panduan Raja Dropship Shopee ini sendiri sudah serba lengkap dan tak perlukan apa-apa bonus tambahan. Tetapi saya akan memberikan anda bonus yang akan mempercepatkan progress anda menyiapkan kedai Shopee anda sekiranya anda membeli melalui link di laman web ini. 

Bonus #1 Ebook Panduan Shopee Dari Zero

1. Daftar & Setting Akaun Shopee
2. Urus Selia My Shop
3. Upload Produk di Apps
4. Panduan Marketing Centre
5. Mohon 'FREE SHIPPING'
6. Trik Rahsia Shopee
7. Kenali Top Supplier
8. 101 Soal & Jawab

Bonus #2 499-500 Senarai Produk Hot Seller Setiap Kategori

Dengan 499-500 Senarai Produk Hotseller ini:

TAK PENING NAK JUAL APA - Apabila anda dah tahu produk apa yang laku keras di Shopee, anda bolehlah memborong produk tersebut samada melalui hotseller lain kat Shopee (sebenarnya mereka ni adalah kilang dari China juga) atau borong terus dari China.

JIMAT WANG & MASA ANDA - Anda boleh menjimatkan wang anda daripada memborong produk yang susah nak jual kat Shopee. Anda gunakan modal anda sebaik-baiknya memborong produk yang terbukti laku keras!

TINGGALKAN PESAING ANDA KAT BELAKANG - Anda ada kelebihan berbanding pesaing anda kerana tahu apa yang pasaran mahukan. Anda tinggal tambah baik tawaran jualan anda untuk mendapatkan kelebihan seterusnya.

Bonus #3 Senarai 20000 5 Star User Shopee 

Dengan Senarai 20K 5 Star User Shopee ini:

ANDA BINA FOLLOWER KEDAI SHOPEE DENGAN READY BUYERS - Shopee ada fungsi untuk FOLLOW kedai ataupun user. Anda tak perlu sembarangan nak follow, dengan senarai 20,000 user yang terbukti suka membeli kat Shopee, Anda cuma perlu follow mereka, mereka akan follow anda kembali.


MEMBERIKAN IMPRESSION BAIK KEPADA PELAWAT STORE ANDA - Apabila shopper lain bertandang ke Shopee Store anda, mereka akan melihat bahawa follower anda sudah ramai dan kebanyakannya adalah 5 Star Follower, anda bakal mempengaruhi mereka untuk melakukan pembelian secara psikologi. Lumrah pembeli, mereka suka ke kedai yang ramai pelanggan.

Bonus #4 Template Grafik Product Listing 

UPLOAD GAMBAR YANG BERBEZA DARIPADA KEBANYAKAN PENJUAL DI SHOPEE  - Jika anda fikir nak listing barang sekadar upload produk “gitu-gitu” sahaja, MAKA ANDA SILAP BESAR Ketahui kaedah listing yang kami tunjukkan untuk generate “ROI” yang tinggi untuk setiap pelawat yang nampak LISTING ANDA.  Tentunya BONUS ini akan membantu memberikan gambar produk anda suatu kelainan.

Tawaran Exclusive: Dapatkan Akses Penuh Panduan Raja Dropship Shopee  + 4 BONUS Hebat 
Anda Akan Menerima Kesemua BONUS dan LIFETIME UPDATES Video secara PERCUMA

CEPAT! Tawaran Ini Terhad

Bagaimana Nak Dapatkan Bonus Pembelian Ini?

1. Pastikan Anda CLEAR COOKIES di browser smartphone /laptop/PC anda.

2. Di Borang bayaran ONPAY.MY, Sila pastikan nama ejen affiliate adalah consxavier / cornelius.

3. Sila lakukan pembayaran secara bank transfer ke nombor akaun yang tertera.

4. Isikan borang yang disediakan dengan info pembayaran anda. 

5. Selepas anda melakukan pembayaran, cepat-cepat whatsapp kat 0107965263 untuk request akses ke laman web download.

Copyright 2018 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - DisclaimerTerms of Service

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.

Bonus Panduan Raja Dropship Shopee