kenapa ramai peniaga online makin tak sabar nak jual dekat Shopee?

“Hungry Buyer ready”

Bermaksud pelawat yang datang ke Shopee memang dalam mood nak membeli ready dengan duit kat dalam bank dah nak tranfer. Mereka masuk nak cari barang yang berkenan klik klik pilih terus buat bayaran anda tak perlu pening nak karang ayat copywriting yang berbunga pun boleh menjual tau.

“Kurang Penat layan pm”

Dekat Shopee tak perlu nak layan pm pm ni whatsapp pun tak pening nak handle bayangkan dah letak harga pun masih nak suruh pm lagi dah bagi dekat whatsapp blue tick jer kan letih macam tu. Pelawat boleh chat seller dekat Shopee untuk bertanya stok sahaja atau make offer. Mereka setuju terus buat bayaran tak setuju takde masalah NEXT kan saja simple je kan 

Shopee tak minta anda buat SSM

Shopee tak minta sebarang caj pun

Shopee tak ambil % keuntungan anda

Anda boleh jual produk ikut kategori mana yang anda suka

Bayangkan jam 3 pagi pun orang boleh beli produk anda tanpa anda korbankan waktu tidur yang indah semata nak reply whatsapp atau inbox risau takut terlepas customer hari tu. Semua itu tidak berlaku lagi kerana kedai Shopee anda dah lengkap dengan detail harga caj pos laju dan tempoh penghantaran

“Kedai Online 24 Jam"

Tak ganggu masa kerja anda malah time tidur dan hujung minggu pun jualan masih boleh berlaku tidak perlu khuatir terlepas pelanggan sebab sistem jualan Shopee akan bekerja untuk anda 24jam malah 7 hari seminggu. Siapa kata nak bisnes dekat Shopee ni kena berhenti kerja?

Khas untuk seller yang baru berjinak dengan Shopee..

SHOPEE DARI ZERO – TRIK RAHSIA SHOPEE

SHOPEE DARI ZERO – KENALI TOP SUPLIER

SHOPEE DARI ZERO – MOHON FREE SHIPPING

SHOPEE DARI ZERO – 101 SOAL JAWAB SHOPEE

Testimoni Panduan Shopee Dari Zero

"Saya bagi 5 bintang"

Salam tuan ebook yang mudah di fahami beserta paparan gambar berwarna yang jelas. 
Saya bagi 5*****. Semoga usaha tuan di beri ganjaran yang setimpal

"Sangat sangat membantu lengkap dan simple"

Saya suri rumah baru sempat nak setup. Alhamdulillah sangat membantu tutorialnya tuan. 
Setakat ni saya dah tahu cara untuk buat voucher dan discount

"Memang terbaik, dari pada tak tahu jadi tahu'

Sebelum ni saya upload then tunggu sahaja customer memang sendu jeh..Rupanya banyak
step marketing yang perlu buat supaya ramai customer tertarik.

Jadi kita semak balik apa nilai yang akan anda perolehi dari panduan ini.

8 buah ebook Shopee dari Zero sahaja bernilai RM120 500 list per kategori ini pula paling kurang RM30 jadi jumlah kasar sahaja dah pun cecah RM150

Jadi Berapalah Harga Panduan Ini? 

Saya bercadang nak jual panduan shopee ni dengan harga RM150 sesuai dengan harga panduan Shopee semasa yang lain dan dengan mudah saya boleh buat duit goyang kaki jer kan tapi saya tak niat nak jual mahal sebab nak bantu anda yang ZERO start jual di Shopee dengan segera. 

Untuk Anda Yang TERAWAL, Saya Nak OFFER Dapatkan Panduan Ini dengan harga mampu milik sebanyak RM50 Sahaja.

Ya...anda tak silap baca...cuma RM50 dengan panduan ebook bergambar yang menunjukkan secara langkah demi langkah sehinggalah anda berjaya membuka kedai shopee anda. 

RM200

RM150

RM97

RM79

Jika Anda Dapatkan Pada Hari Ini, Anda Cuma Perlu Bayar Sebanyak RM50 Sahaja

Jadi sempena tarikh pelancaran hari ni anda cuma perlu laburkan RM50 sahaja. Jika anda rasa offer ini tak berbaloi tidak mengapa sebab mungkin harga akan dinaikkan nanti. Kalau nak grab awal boleh tekan butang kat bawah ni

Selepas anda dapatkan panduan Shopee Dari Zero ini anda boleh terus download dan baca...kemudian ikuti secara langkah demi langkah dengan panduan bergambar ini. 

Selepas bayaran anda disahkan, anda akan diberikan link ke halaman download agar anda boleh mengakses kesemua ebook-ebook ini.

Copyright 2018 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - DisclaimerTerms of Service

Psst! Harga Bakal Dinaikkan tau... DAPATKAN SEKARANG!

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.

Panduan Shopee Dari Zero